Search
  • Felicia Muresan

Copilul meu – la varsta adolecentei dr. Ross Campbell

Din cuprins:

Adolescentul

Caminul

Dragostea neconditionata

Atentia concentrata

Autocontrolul parintilor

Mania adolescentului

Depresia adolescentului

Cateva fragmente:

”Pentru a avea o gandire sanatoasa si solida, adolescentul trebuie sa aiba mai intai o imagine buna despre sine. Astfel se va putea maturiza si va putea deveni un om intelept si intelegator cu o perspectiva corecta si stabila, in special asupra propriilor emotii.”

”Trebuie sa fim intelegatori, rabdatori si plini de dragoste in aceasta perioada dificila, invatandu-l sa gandeasca clar, depistand asociatiile gresite de idei si corectandu-le.”

”Dragi parinti, aceasta carte despre adolescenti a fost scrisa in mod expres pentru dumneavoastra de un alt parinte si dorinta mea arzatoare este de a-i vedea pe copiii nostri, ai mei si ai dumneavoastra, devenind adulti puternici, sanatosi, fericiti si independenti. S-ar putea ca o parte din acest material sa fie greu de inteles la prima citire si de aceea va recomand foarte calduros sa recititi cartea, pentru a intelege cum o puteti folosi in mod efectiv, in situatia dumneavoastra.”

Ross Campbell

5 views

Recent Posts

See All

Program de vacanta

Oricine este parinte cunoaste deja provocarile cuvantului VACANTA. Un cuvant care uneste in el bucurii, frustrari, stres, agitatii... Bucuriile copilariei, bucuriile trecutului, bucuriile prezentului.

Afirmativ sau negativ

In relatia dintre parinti si copii ne-ar prinde bine putina gramatica. Sa ne reamintim de la ora de gramatica: O propozitie negativa este cea care include o negatie. Negativul poate fi exprimat direct

Reguli?... nuuu... sau da?.....

Aversiunea generala fata de acest cuvant nu trebuie sa ne impiedice sa ne gandim la semnificatia si valoarea lui. Ne putem imagina cum ar arata o lume fara reguli? Dar un oras fara reguli de circulati

© Copyright 2014 VISION ARTIST

pentru detalii intra pe www.visionartist.ro

Experiența, rezultatele și atmosfera de încredere
constituie cea mai bună recomandare