top of page
  • Felicia Mureșan

Sa infrunt sau sa fug...?Interesant material!

De multe ori ne regasim

in unele dintre aspectele surprinse aici.

Ideea este ca viata e asa cum e, cu bune si cu grele dar, de multe ori, ocolim infruntarea ei.

Uneori devenim de-a dreptul comici.

Daca in cele din urma acceptam provocarea, s-ar putea sa nu se sfarseasca neaparat rau, iar pe alocuri s-ar putea sa fie chiar si distractiv.

Evitarea problemelor este una dintre solutiile recomandate, dar nu merge la nesfarsit.

La un moment dat problemele trebuie infruntate. Pana la urma tot trebuie sa intri in ”ring” si sa te confrunti cu problemele.

Oricat de mult incercam sa evitam, oricat de mult incercam sa ne mintim singuri spunandu-ne ca anumite probleme nu exista, tot nu scapam: pana la urma tot suntem aruncati in ”ring”, iar o data ajunsi acolo trebuie sa infruntam.

De ce? Pentru ca doar asa se lamuresc unele probleme.

Suporteri, sfatuitori vom avea tot timpul... oameni care sa se de-a cu parerea, oameni care sa ne dea sfaturi sunt tot timpul, dar nimeni nu poate intra in ring in locul nostru.

Partea cea mai buna este ca, daca depunem un oarecare efort bine gandit (adica intelept) de cele mai multe ori ne iese bine. Da, e adevarat, uneori mai incasam si lovituri (TOTI incasam lovituri de viata), dar loviturile ne intaresc, si printre ele mai reusim sa avem si cate o victorie.

Iar cea mai mare victorie nu este fuga de infruntare, nici perfectionismul spre care tindem in mod absurd, ci faptul ca am stat acolo si am luptat (intelept) pana la capat!

#conflicte #interactiuneumana #autocunoasteresidezvoltarepersonala #inteligentaemotionala #locdemunca #complexedeinferioritate #relatii #depasireasituatiilordificiledinviata #familie #stres #anxietate #presiuneagrupului #persoaneinfluentabile #interactiuneinterumana

Recente
Caută subiecte/ teme
bottom of page