top of page
  • Poza scriitoruluiFelicia Mureșan

Cum transformăm greutățile în oportunități

Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu într-o fântâna. Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore întregi, în timp ce taranul cauta sa vada ce e de facut. Pâna la urma, taranul hotarî ca magarul si asa era batrân, iar ca fântâna, oricum secata, tot trebuia sa fie acoperita odata si-odata. Si ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adâncul fântânii.Asa ca taranul îsi chema vecinii, ca sa-i dea o mâna de ajutor. Fiecare dintre ei apuca câte o lopata si începura sa arunce de zor pamânt înauntrul fântânii.

Magarul pricepu de îndata ce i se pregatea si se puse si mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupa multe lopeti de pamânt, magarul se potoli si tacu.

Taranul se duse si privi în adâncul fântânii si ramase uluit de ce vazu. Cu fiecare lopata de pamânt, magarul cel batrân facea ceva neasteptat: se scutura de pamânt si pasea deasupra lui. În curând, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pâna la gura fântânii, sari peste ghizduri si iesi frematând.

Bio: http://www.trilulilu.ro/imagini-diverse/cum-sa-transformam-greutatile-in-oportunitat


In loc sa discutam interminabil de toate greutatile care ne apar in cale (ceea ce e destul de obositor), poate e mai benefic sa gasim o modalitate de a iesi la suprafata (si poate e mai usor asa) ....

Comments


bottom of page