top of page
  • Felicia Mureșan

Felicitarea de Craciun

Unii dintre noi am vazut momentul comic cu Mrs. Bean care isi trimite lui insusi felicitari de craciun, ne-am amuzat de idee si de realizare ei. Putem totusi invata ceva util din acest moment comic.

Va recomand sa cumparati o frumoasa felicitare de sezon, dupa propriile preferinte, si sa scrieti in ea cele bune si frumoase care s-au derulat pe durata anului care se apropie de incheiere.

In felul acesta vom invata sa si apreciem, nu doar sa cerem. Cunoastem bunul obicei de a ne stabili obiective la inceput de an, dar stim mai putin de celalalt bun obicei de a ne numara binecuvantarile de care am avut parte de-a lungul anului.

Astfel ca, aceasta felicitare ne-o scriem singuri cu scopul de a ne aminti si a nu uita, ca dincolo de tot ce a fost, bun sau greu, am dus anul pana la capat. Va functiona si pe post de incurajare in anul care sta sa inceapa: orice va fi sa vina, sa ne ajute Dumnezeu sa putem duce pana la capat cu bine.

Felicitarea va fi apoi asezata la loc vizibil intr-un spatiu personal (nu public) pe toata durata sezonului de final de an.

Adevarul este ca daca nu facem aceasta acum, nu o vom mai face pana in urmatorul decembrie, pentru ca... zilele trec si intentiile bune nu se mai concretizeaza. Aceasta este cea mai potrivita perioada a anului cand acest lucru poate fi realizat, daca pierdem acest moment nu ne mai astepta altul pana la anul... si ar fi pacat.

Ramane asadar sa ne scriem propria felicitare de craciun.

Recente
Caută subiecte/ teme
bottom of page