top of page
  • Poza scriitoruluiFelicia Mureșan

Felicitarea de Anul Nou

Unii dintre noi am văzut momentul comic cu Mrs. Bean în care acesta își trimitea lui însuși felicitări de sărbători... amuzantă scenă. Putem totuși învăța ceva util din acest moment comic.

Vă recomand să cumpărați o frumoasă felicitare de sezon, după propriile preferințe, și să scrieți în ea cele bune și frumoase care s-au derulat pe durata anului care se apropie de încheiere.

În felul acesta, putem învăța să apreciem ceea ce am primit, nu doar să cerem.

Cunoaștem bunul obicei de a ne stabili obiective la începutul de an, dar știm mai puțin de celălalt bun obicei de a ne număra binecuvântările la sfârșitul de an. Dincolo de tot ce a fost în acest an, bun sau greu, am dus anul până la capăt.

Felicitarea va funcționa și pe post de încurajare în anul care stă să înceapă: orice va fi să vină, să ne ajute Dumnezeu să putem duce până la capăt cu bine.

Dacă nu realizăm asta acum, nu o vom mai face până (poate) în următorul decembrie, pentru că... zilele trec și intențiile bune nu se mai concretizează.

Acesta este cel mai potrivit moment când acest lucru poate fi realizat, dacă pierdem acest moment nu ne mai așteaptă altul până la anul... și ar fi păcat..

bottom of page