top of page
  • Poza scriitoruluiFelicia Mureșan

Luna cadourilor

Luna decembrie este, categoric, luna cadourilor... comerțul este extaziat... unii oameni sunt încânți... alții stresați...

La început, când faci primele cadouri poți să fii extraordinar de entuziasmat: ai posibilitatea ca, în cele din urmă, să cumperi cadouri așa cum ai visat atâta timp! (uneori ne întrebăm dacă bucuria este mare pentru că putem bucura pe cineva prin acel cadou sau pentru că ne place nouă să facem cumpărături... merită de gândit)

Printre multele, diversele oferte pe care le găsim pe paleta cumpărăturilor de Crăciun arunc și eu câteva idei care ar fi un cadou binecuvântat: cărțile de valoare.

Iată câteva:

Rugăciunea unui părinte pentru copilul lui

Suntem mai preocupați de a cumpăra lucruri copiilor noștri, decât de a petrece timp cu ei, a investi valori prețioase în caracterul lor, a ne ruga pentru ei.

Cele 5 limbaje ale iubirii

Marea veche întrebare: Mă iubește... nu mă iubește? Dar și marea veche nevoie: să știi că ești iubit și să știi cum să iubești.

Cele 5 limbaje ale scuzelor

Probabil că ar fi o carte preferată de mulți care ar vrea să o cumpere pentru alții. Dar... ar fi bine să o citim noi înainte de a o da altora....

Să avem o lună binecuvântată și să alegem înțelept cadouri de folos!
コメント


bottom of page